Dålig

hej, förlåt att jag inte har bloggat på ett tag! Jag har bara inte haft lust, idag är det nyår. Det kommer att bli fett!
Igår var jag med lisa lite på dagen, sen på kvällen så kom hannes och filip, då såg vi på skräck film och hannes var nära på att skita ner sig som vanligt haha. Vid ett eller tolv kommer inte ihåg åkte dem hem och jag och lisa satte på två till filmer och en halv. Vi gick upp och la oss vid sju imorse så jag vaknade nyss. Ikväll blir det party!;D



städnig på g

Hej, jag vaknade klockan tå ungefär idag, jätte skönt! Nu ser det ut som jag vet inte vad i mitt rum , med presenter och papper från igår över hela golvet. Dags att städa upp, så vi hörs senare. xoxo♥



hemma

Nu är jag äntligen hemma efter jul firandet och ska sätta mig och kola på masa barbie filmer, älska barbie! Nu kommer bilder från kvällen♥


eller bilder och bilder, två haha

JULAFTON

God jul alla! 
Jag vaknade för en stund sedan och gick ner och gjorde iordning den vanliga koppen choklad och öppnade första presenten. Ett massage kort, mysigt. Nu har jag precis slagit in de två sista paketen och ska gå och lägga dem under jul granen. Hoppas ni alla får en underbar jul!



baad

Nu har jag precis tagit mig ett bad med choklad ansikts-mask, skönt! Nu sitter jag och målar mina tå naglar och finger naglar, eller heter det finger naglar, det kanske bara heter naglar. Vanliga naglar?? Aja skit samma, jag målar alla mina naglar röda i alla fall, lite smått juligt så där. 






MINI JUL!

Hej nu är jag hemma från mini julen med tjejerna, det var en lång men välldigt rolig natt. Här kommer massa bilder. puss♥


Jag i mina nya blå linser!

food


jag och sofia, sam och sofi i bakrunden


gänget, förutom olivia, som vägrar att vara med på någon bild


sovis

love

Hej! Idag mår jag mycket bättre för jag har vänt allt negativt till någonting positivt. Det hjälpte mycket när Olivia, min kusin kom till skolan idag och hälsade på. Vi pratade lite om allt och det känns mycket bättre nu. Kommer sakna den tjejen över jul alltså. 
Kolla in hennes blogg:


www.olivialoveds.blogg.se

...

mina känslor just nu:



yeeeeeh

Nu drar jag iväg på innebandy tunering med skolan och klassen, taggaa. Haha det här året ska vi fan vinna! Så nu drar jag och har självklart kameran med så bilder kommer!!

famiyly

Något som ingen kan ersätta:

Min familj är det som betyder mest för mig i hela världen. Ingenting kan gämföras med dem, visst man har kompisr, men kompisar försvinner. Något man kan vara helt säker på är att ens familj alltid kommer att älska en för den man är. Julen handlar om att vara tillsammans med familjen, ha mysigt och känna kärleken. När jag var liten var julen alltid fylld med glädje, dp trodde jag att det var för paketen, men nu har jag kommit på vad det egentligen var. Det var at hela familjen var sammlad, alla dem jag älskar mest. Men nu på senare å har inte familjen varit samlad på jul och julen börjar kännas mer och mer ledsam. För er som har hela eran familj vid er på jul, ta vara på det. Och glöm aldrig att värdesätta din familj, snart är det försent.


felica

Felicia har nyss åkt och snart ska jag bort. Det blir ju tyvärr ingen mer blogging idag tror jag för jag sover borta ikväll. Nu börjar jag vänja mig med mitt korta hår. (nej det kommer jag aldrig göra, men man kan alltid låtsas) Så det känns bra, haha.



emma|sofia

Nu har sofia nyss åkt hem och jag funderar starkt på att gå och lägga mig, känner mig helt slut. Det blir nog att sätta på en bra film och bara slappa med godiset som är kvar. Hoppas ni får en bra natt! Glöm inte nu att det bara är 6 dagar kvar till jul afton!


Den finaste bilden från idag, sorgligt men sant.

ny frisyr

Hej, förlåt att jag intebloggade igår. Jag var i stan hela dagen och sen åkte jag direkt till frisören och klippte av mig allt hår för det var så slitet. Nu ser jag ut som jag vet inte vad, så jag var inte på humör igår. Det är jag inte nu heller men vad gör man inte. Snart ska jag gå och möta sofia, och vi ska köpa hem en mängd godis..


dagen

Idag i skolan var det en väldigt rolig dag ändå, vi badade i badhuset sen hade vi bara en lektion och slutade klockan halv ett. Då gick jag och solade med **** och pratade, skoj!

Min högsta jul klapp present önskning:

träning

Håller på att äta lite makaroner och falukorv medans jag laddar upp för att åka till hammarö och vara tränare i två timmar och sedan träna själv i tre! Kanske blir ett blogg inlägg ikväll också vi får se, men är väldigt irriterad så blir nog inte en sådan rolig uppdatering..
Jag just nu:


Lucia

Nu har jag precis ätit och måste tvinga mig själv ner för att börja plugga matte inför provet imorgon. Usch jag måste lägga ner mer tid på matten känner jag, men det är bara så tråkigt! Idag var det lucia, inte jätte bra kanske. Lucian svimmade och spydde, ingen sjöng så ingen hördes, man annars var det jätte bra haha. Men på kvällen gick tio stycken och jag ett lucia tåg på 15 min och fick 200 i handen, inte lite gött. Pusspuss♥


Guitarr

Hela kvällen har jag suttit och försökt lära mig spela guitarr, resultat: lite sådär, haha. Inte min grej, har nog inte tillräkligt med tålamod. I Morgon är det Lucia, inte speciellt kul, alla låtar är ju så ut tjatade, men men. Nu ska jag sova så vi hörs imorgon!♥


it's the new

Vaken

Hej, jag vaknade faktiskt nyss för jag kom hem runt två- tre igår. Innebandy turneringen gick väl inte jätte bra haha, inte bra als. Men jag är stolt över att jag fick ner pelle. Idag måste jag verkligen plugga matte för vi har prov på tisdag och jag ska inte få ig på det här provet! Så önska mig lycka till.


ph på linus och sofia i fredags, söta!

innebandyturnering

Har inte haft tid för att blogga, men jag blogar snabbt när jag kommer hem klockan typ tre på natten haha. Men igår var jag med linus och sofia och "bowlade" och såg på idol. Nu åker jag snart i väg på innebandy cup med powerpuff pinglorna, hoppas jag överlever...



bath

Nu har jag precis tagit mig ett härligt bad och jag skrubbade hela ansiktet som var torr som en matta förut och nu kan jag med bra samvete säga att det är lent som en bebis rumpa. Nu ska jag snart börja göra mig iordning för sängen så jag kan få en lång och bra sömn, i morgon blir det en hektisk men underbart rolig dag med många projekt och allt annat smaskens som ni inte får veta nu...


ph på mig och liveen


rebecka och fiona

Just nu sitter jag och pluggar lite och har kollat på några avsnitt av Rebecka och Fiona. Det är verkligen så himla bra, om ni inte har sett det måste ni kolla in på Svtplay.se. Nu ska jag hämta lite Oboy och mysa ner mig i soffan.


ELLE GALAN

jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan efter att jag hade varit i biblioteket och pluggat för mitt stora No prov som vi har imorgon. När jag kom hem och gick in på datorn såg jag att det är en tävling för att vinna två biljetter till ELLE galan. Jag kan verkligen inte göra något annat än att anmäla mig, fatta vilka personer man kan få träffa, Förstå vilka möjligheter. Men det är ju som sagt en tävling, men man kan aldrig veta!


Motivering:
Jag har alltid gillat mode och det är en stor del i min värld, jag tycker att det är coolt hur man kan skapa sig egen stil med det. Hur man nästan kan beskriva lite av sin personlighet med hjälp av det. Det här en en jätte stor chans och jag tar alla chanser jag får för att kunna uppfylla min dröm som mode reporter och egen kläd designer. Jag vet att jag är ung men jag ycker att det viktiga i livet är att veta vart man vill ta sig och att kämpa och göra allt som krävs för att komma dit. Att få komma till ELLE galan skulle absolut göra så att jag får en inblick i livet och ett steg närmare min dröm. Ingenting kan beskriva hur mycket det kan betyda för mig.

http://loreal.feber.se/

sjuk?

usch jag mår inte alls bra, tror jag har feber och mår illa. Jag kanske uppdaterar senare. Om inte så ligger jag och tycker synd om mig själv!

snart drar jag till skolan..

Nu ska jag snart börja dra mig till skolan för två lektioner, matte och idrott. Senare kanske jag åker iväg och solar med sofia, sen blir det nog bara läxor och sånt tråkigt hemma. pussen♥



härligt!

igår var en underbar dag. Jag och lisa gick till hannes och körde lite snöbolls krig, jag och hannes vann lätt! Jag och lisa kollade också på paranormal activity, haha alltså vi stod 5 meter ifrån tven och skrek allt vad vi hade, ahha typ slog varandra och allt vad vi gjorde. Haha en film man måste se även fast man nästan dör. Nu ska jag plugga och se vad som kan hända.


bild på mig och hannes, vi tog den igår.

Lisa

Nu ska jag snart gå och möta lisa, sen blir det väl film och mys med MASSA prat. Vi har inte haft tid för varandra på jätte länge så det här ska bli jätte kul. Igår innan min träning köpte jag smink också, men jag köpte en jätte mycket för ljus fondation så den kan jag inte använda överhuvud taget haha, bortkastade pengar. 



1 december

hej, jag har inte bloggat på två hela dagar, men jag har varit jätte sjuk. Jag har verkligen inte orkat med någonting så jag får ha det som en ursäkt. Nu börjar jag känna mig bättre så det blir kanske skola imorgon får vi hoppas i alla fall. Nu måste jag sätta mig ner och komma ikapp i skolan med allt som jag har missat.



RSS 2.0