ny blogg

Nu har jag bytt blogg och jag hoppas att alla ni börjar läsa den ist, www.emmaloved.myshowroom.se 
I hope u like it

damp

NEJ NU ÄR JAG TRÖTT PÅ BLOGG.SE!!! Man får ju aldrig inläggen att se ut som man vill. åhhhhhhhhh! 

BYTER BLOGG UPPDATERING OM VILKEN ADDRESS SNARAST!

packning, lite krångligt eller??


Hej, jag sitter och surar över att min packning inte riktigt går som jag vill. Det är mycket svårare att packa än vad man tror, vad ska man ha med sig, till Madrid i januari månad, det är varken kallt eller varmt. Men jag vill inte gå med en dun jacka där heller! Jag har problem, men jag vil ha med min lilla fina väska men det kanske man inte kan när man har en störe väska...


Ph: jag just nu..

Saknar mitt gammla jag

När jag inte har lust till bloggen så kollar jag på min gammla blogg från devote, på devote har jag mycket lättare att ha kvar mitt "riktiga" jag i bloggen. Men nu har jag blivigt påmind om det och det känns feeeett! För övrigt har jag väl ganska tråkigt för det verkar inte som om mitt ljud på datorn funkar när jag ska kolla på film så jag måste sitta och pyssla med det ett tag. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft idag!



1 januari!

hej, jag lisa och sofia kom hem klockan fem igår från en massa nyårs firande. Idag vaknade vi klockan tre och var väldigt trötta, jag är fortfarande as trött så jag funderar på att sätta på en film. Ikväll kommer Sofia igen och imorgon bär det av till branäs över dagen.


bild från igår, bilder kommer också senare på outfit och sånt!

RSS 2.0