Wii

Det blev inte direkt så mycket franska, men nu är det spel dags. Jag bara älskar tv spel, hihi!



första advent

Första advent och jag kom precis hem från skyllt söndagen. Jag och sofia mötte på emma och cornelia och gick till petrus och fikade med prat och skratt, senare kom också Pelle. Nu ska jag ta fram franska böckerna och träna på glosor, hoppas ni har något mer underhållande att göra under er kväll.



hemma från stan

Nu har jag precis kommit hem från stan. Det blev tyvärr ingen Clara idag för att pappa var med. Men nu fick jag äntligen köpt ett par ordentliga vinter skor, inte så fina men praktiska, haha. Ett krav enligt mamma och pappa.
Snart kommer Sofia så resten av dagen blir förmodligen mys, gött de.


päls mössa: canada snow 299kr
jeans: gina 299kr
leggins: bikbok 99kr
uggs: sko punkten 199kr
vinter skor: stockholm dc 699kr

Staan

Nu drar jag till stan och shoppar lite saker. Jag kanske åker till Claras grav också, men känns inte som om jag vill det ensam, men vi får se. Här får ni en jätte bra låt med stark text så länge, puss ♥



nu är det dags för fredagsmys

Nu blir det en mysig fredags kväll med mat, mummsisar och massor med film!



gymnasium

Nu har jag äntligen kommit hem efter en låg dag igen. I skolan åkte vi skridskor, gick kanske inte jätte bra men jag försökte kämpa på. Har bara lite ont i kroppen nu, haha. Efter skolan åkte jag och Sofia till stan och mötte Jennie, vi åkte direkt vidare till John Bauer där resten av kvällen spenderades. Vi kollade på linjen Sam med inriktning media och journalistik, den verkar verkligen as bra. Nu ska jag bara välja mellan den och estet dans..



Hemmaaaa

Hej, jag har faktiskt precis kommit hem fån skolan och sitter och äter manna gryns gröt. Även fast vi slutade tolv så kom jag inte hem förens nu haha komiskt, men jag dansade till fyra, jo sen åkte jag faktiskt hem och åt sen var jag vid skolan igen fem och filmade tills nu. 


sveriges skönaste gäng.

Slut körd

ja, jag är verkligen helt slut körd! Jag kom precis hem från träningen, jag har ju tagit paus från gymnastiken i ungefär ett halvår för jag vet inte om jag orkar med all press och om det är så kul längre som jag har tyckt i hela mitt liv. Men idag var det verkligen super! Även om jag inte körde något ens i närheten av min förra svår hets grad så känner jag redan av träningsverken. TUMMEN UPP!

Några starka gympa minnen genom tiderna:


Fotoramar

Nu är jag färdig med ramarna och ska nog göra mig iordning för natten och plugga lite matte, hah vilket roligt liv jag känner att jag har. Men jag är på ovanligt bra humör, hoppas det inte vänder imorgon.




Godnatt allesammansssss♥

Ännu en dag, Ännu en rubrik

heej, jag åt för en liten stund sedan. Makaroner med falukorv, mummsit värre haha. Vet ni idag fick jag ett sådant bank papper sak som min pappa öppnade så ropade han på mig och var jätte arg. Haha det stog att jag hade handlat på Öl och Vin bolaget för 200! Haha, vi måste ringa till banken och kolla upp det. Men lite kul var det. Nu ska jag sätta in fotton i rammar som jag målade igår. Kan bli lite krångligt..

Dagens outfit:




hm...

när jag rensade garderoben hittade jag de här gammla skorna, vet inte riktigt vad jag tycker om dem. Fina eller fula?

stor städning

Igår sov jag hos Lisa, sen åkte jag hem klockan två och satte igång att stor städa rummet. Rensa garderoben, rensa byrån och allt sånt. Nu är jag äntligen klar, här kommer lite bilder.


Nu ska jag ta och laga mig en varm choklad med grädde och fram med franska böckerna, prov imorgon..:/

FYFAN!

Alltså jag blir så himla sur, hur kan man ens göra något sånt?? 
För det första är det så j*vla respekt lös, jag kan helt ärligt säga att jag själv har hatat kissie. Men det var bara för avensjuka, inte för att jag vill få as stora bröst och sånt utan för att hon har kämpat sig upp till dit hon vill nå. När hon har gjort det har hon också offrat många saker, men ho är stark nog att stå upp för sig själv. Jag ÄR avensjuk på Kissie för att hon har pengar för att hon kan köpa hon kan göra det hon vill hon får leva hur hon vill. Ni som kastade ägg kan ju ta er någon stans, himla respektlöst. 





Förlåt att jag inte bloggar längre men jag vill ha en fin blogg innan, annars känns det inte kul. Men jag kommer tillbaka jag lovar.

Finisch

Idag lämnade jag äntligen in boken om mig, känns så skönt att ha det gjort. Nu ska jag ta mig lite varm oboy och få rent i mitt rum tänkte jag.

Äntligen färdig säger jag bara!

Nu är jag snart färdig med min bok, jag måste bara köpa snören. Jag lägger upp den när den är helt klar.  Nu ska jag ta mig en dusch och sen plugga matte, jag har ett prov imorgon som jag helt glömt bort. 

Den här låten är till min vän Clara som dog i en bil olycka för ungefär ett och ett halvt år sen, det går inte en dag utan att jag saknar dig. ♥


förlåt!!!

Förlåt, jag har inte haft tid för bloggen. Kommer inte ha det imorgon heller. Jag måste bli färdigmed min bok för dedlinenen är på måndag. Men  jag kanske lägger in något snabbt imorgon, puss 



Skriver av mig

Har ni någon tänkt att ni vill så himla mycket men ni känner att ni inte räcker till. Att ni har många vänner men inte räcker till åt någon, man är en bra vän men inte tillräckligt bra? Eller att man har en dröm man kan uppfylla den men man räcker inte till, folk kanske tycker att man är snygg men man räcker inte till. Eller att de är intresserade av en men sen när man börjar umgås så räcker manhelt enkelt bara inte till. Man är inte lika bra som personen trodde, det finns ett ord för det, besviken. Jag hatar ordet besviken, det är det ordet som sårar en mest, jag är inte arg jag är besviken. Man kan se i folks ögon när de kollar på en att de är besvikna, det är det värsta när folk förväntar sig saker om en och så träffas man och umgås lite, så kolar man in i dens ögon allt man ser är massa besvikelse. Man undrar vad det är för fel, man klandrar sig själv fast en man inte har gjort något. Man tänker fan om jag bara hade gjort så eller sagt så istället för så. Men vet ni, det spelar ingen roll för vad man än säger hur mycket man än försöker finns det alltid någon som har för höga förväntningar på en. Det är inte ditt fel, det är inte personens fel, det är inte någons fel. Jag vet inte vart jag vill komma med det men var bara tvungen att skriva av mig lite (mycket). 


I will be strong on my one
I will se through the rain
And climb until I reach the top.

Stan

Heej, vaknade för en stund sedan. Nu har jag precis fixat mig och ska åka iväg till stan för att träffa moa och amanda, mys.

OUTFIT:




RSS 2.0