hemmaaa

Nu är jag hemma från sofia och emma och snart ska jag städa lite och fortsätta på boken om mig, måste bli klar den här veckan. Så det blir nog troligtvis ingen mer blogg för mig ikväll men vi får se.
Nu får ni en bild på min nya hårfärg också ;)


REDHEAD

Nu är jag RÖDHÅRIG, känns lite sådär. Ni ska få bilder senare idag, men just nu är jag hos sofia och emma. Vet inte vad som händer senare men vi får se, hör av mig.♥

halloweeeeen

Nu är jag hos bästis och snart kommer cornne och emma, vi ska kolla på skräckis och mysa. Färgar håret rött också så det blir spännandeee!



woho for the sadnessssss

Ni vet när man mår dåligt över en sak kommer alla de gammla sakerna man brukar må dåligt över komma upp i huvudet och då mår man fem gånger så dåligt som man egentligen borde göra. Puss på det, känner mig tom, känner egentligen ingenting, så här brukar jag göra för att komma över ingenting.



keeeeshaaa



jag är fortfarande på jätte bra humör och om jag lägger mig tidigt kanske det humöret håller i sig men mamma har tvingat mig städa rummet först.. men jag får väl gör det med hjälp av keshas nya låt, är det bara jag som avgudar henne. Speciellt henne stil, mmhhhmm...


love is great

Hej, jag har nyss kommit hem från en spring tur. riktigt skönt att få komma ut och svettas lite. Man tänker så bra när man är helt ensam och känner hur hjärtat slår till musikens rytm. Hela dagen har varit så jäkla bra, har hänt så många underbara saker. Det bästa är att jag verkligen vet vilka mina riktiga vänner är, de som förstår mig. Sofia min bästa vän är bäst, hihi är på bra humör men nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta en smarrig kvälls mat, pusss♥



no blogging????

hinner tyvärr inte blogga idag, har ett stort prov imorgon, puss.♥

HELG=SLUT

På fredagen så hade jag min födelsedags fest hos mig och det blev mycket pary. Sen på lördagen tog jag och sofia det lugnt myste och så, sen åkte vi till stan och kollade på match sen till donken. Idag har jag bara tagit det lugnt och pluggat med mera. Imorgon är det skola igen, suug. 





vart har jag varit?

Nu har jag kommit hem efter en låååång men jätte rolig helg som spenderades med dem BÄSTA. Nu ska jag plugga so, senare ikväll kommer bilder och mycket mycket mer skvaller och sånt. håll ut kick xoxox

Godnatt

nej nu ska jag sova, måste orka gå upp imorgon också..


Film teamet + sofia e

Trötttttt

Här säger jag att jag ska börja blogga igen så bloggar jag ingenting! Men idag har varit en sån himla lång men rolig dag. I skolan var vi i stan och kollade på gymnasier, jag vet verkligen inte vad jag ska gå så några förslag vore bra, helst i Karlstad då. Jag tror att jag ska börja på estet dans men är inte 100. Efter gymnasie forumet så åkte jag, cornne, emma, sofia och felicia in till stan och shoppade lite, klockan sju kom min amma och hämtade oss och jag åkte direkt till skolan där vi skulle filma. Men bilder på dagen kommer komma, bilder på det jag har köpt också. 


ph från: www.sofiajahnkes.blogg.se

Ensaaaaam

Nu har gästerna gått och jag är verkligen dödstrött! Den bästa överraskningen var nog att Emelie kom har saknat henne så, hon bor i Turkiet nu och åker tillbaka imorgon. Här kommer en bild på lite av vad jag fick.




hihi, kolla jag fick massa gammla bilder på mig själv när jag var liten av farmor och farfar!♥

jag har en bättre bästa vän än er, jag har den bästa

Är inte Sofia för gullig eller, kolla vad hon hade ordnat till mig idag. Helt underbart, nu ska jag göra mig i ordning för om några timmar kommer gästerna för ikväll. Hoppas ni har en lika bra dag som jag! 



Kolla hon bakade till och med en kladkaka där det står jag älskar dig, hihi sweeet.♥

bath

Har inte hunnit blogga idag alls, jag väntade på Sofia i skolan i typ två timmar kändes det osom haha, sen åkte vi hem till mig och bakade sex kladkakor till imorgon för vad är det som händer då? hihi my birthday! Nu måste jag fortsätta städa och göra iordning här hemma ♥


Finna det något bättre än ett varmt bad och en boddy scrubb på kvällen?

slut på helgen

Söndag kväll börjar närma sig sitt slut och man kan snart se måndag morgon komma, usch hatar när helgen är slut. Nästa helg kommer bli fullt ös tror jag, eller hoppas jag i alla fall. Veckans bästa händelse är min födelsedag lugnt på tisdag, då blir jag äntligeeen 15, yeeesssssss.


Thank you for standing right by me 
Thank you for being behind me 
And watching me grow and letting others know
That you still believe in what I'll be

Cause there'll always be those ups and downs
But you've always seemed to stick around and see
See me through to believe

And I hope I can give back
A little bit of what you've given me
You give me all that I need


18,24

Mer klarar jag inte, nu är jag verkligen jätte sugen på att börja blogga igen, allt känns så tråkigt när man inte kan lägga ut alla bilder man tar eller skriva vad man gör. Som synd är ju det så att jag inte kan lägga in bilder som jag har tagit på datorn så det gör det ju lite svårt att blogga..Men nu är jag tillbaka i alla fall, ny header kommer om kanske en vecka eller nån månad haha när jag har tid som sagt är.


det räcker med ett leende från dig så blir jag glad, saknar att vara glad, saknar dig

PAUSE

Tar paus med bloggen, är inte nöjd och den krånglar just nu. Kolla in lite då och då, börjar kanske snart igen!

festismedbestis

Idag har det inte blivigt något inlägg, jag har inte riktigt haft orken eller lusten.  Nu är jag med min bästa vän S och har jätte mysigt, Olle gick nyss vidare i Idol så är jätte glad! Snart ska vi göra om mitt rum, ska bli lite mysigare hade vi tänkt..


RSS 2.0